KonfirmandKonfirmandlist

Fortfarande är det vanligast att man konfirmeras när man är 15 år gammal och i år bjduer vi särskilt in dig som är född 2003 och fyller 15 år 2018, men det är möjligt att konfirmeras också senare i livet. På den här sidan presenterar vi mest våra konfirmandgrupper för ungdomar, men om du är äldre än 15 år och intresserad av att konfirmeras, kan du kontakta någon av församlingens präster, så berättar vi om vilka möjligheter som finns.
 
Din konfirmationstid kan bli en viktig tid både för dig och din familj. Undervisningen består av samlingar, gudstjänster på söndagarna och läger samt avslutande konfirmationsgudstjänst. Grupperna täffas i huvudsak i Vinbergs församlingshem. Här kan du läsa lite om de tre olika alternativen
 

2017-2018 har vi två grupper igång:

Veckogruppen träffas på måndagar  16:00 - 18:00 i Vinbergs församlingshem.
 
Sommargruppen träffs vid några tillfällen under hösten och våren, men mer intensivt under de första veckorna på sommarlovet.
 
Behöver du något annat?
Alla männsikor är olika, men lika värdefulla. Vi erbjuder olika alternativ som vi vet passar de flesta ungdomar, men ibland kan det vara så att någon behöver ett annat alternativ. Det kan bero på ett funktionshinder eller på andra omständigheter. Om de alternativ vi erbjuder inte fungerar för dig, så ta kontakt med oss, så hjälper vi dig hitta en konfirmationsform som fungerar.  
 
Om du vill veta mer om att vara konfirmand i vår församling, kontakta Jörgen Petersson eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..
Telefonnummer och e-postadresser hittar du under rubriken kontakt.
 
Anmälan konfirmation 2018
               Klicka här!